Nevar izdrukāt šo lapu

Jaunumi

2016.gada 1.decembrī norisinājās Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) 18. gadskārtējā konference "Sabiedrības izaicinājumi digitālajā laikmetā". Šī gada konferenci atklāja Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis. Konferences noslēgumā notika Latvijas IKT gada balvas "Platīna Pele 2016" apbalvošanas ceremonija. Šogad SIA “ABC software” kopā ar Valsts reģionālās attīstības aģentūru (VRAA) ar risinājumu "Valsts informācijas sistēmu savietotāja koplietošanas komponente "Vienotais pieteikšanās modulis (VPM)" piedalījās divās konkursa "Platīna Pele 2016" kategorijās:

  • "E-pārvaldes risinājumi, E-pakalpojumi sabiedrībai"
  • "Veiksmīgākais E-paraksta integrācijas risinājums"

 

Kopā tika pieteikti 37 projekti, un šajā konkurencē abās nominācijās iekļuvām finālā – t.i., starp 3 labākajiem. Konferences laikā SIA "ABC software" tika pasniegti divi atzinības raksti par izcilu sniegumu kategorijās "E-pārvaldes risinājumi, E-pakalpojumi sabiedrībai" un "Veiksmīgākais E-paraksta integrācijas risinājums". Priecājamies un lepojamies par savu darbu un komandu!

 Platinum Mouse'16 Winners

Projektu Latvijas IKT balvai varēja pieteikt, kad tas ir izstrādāts un ieviests, iesniegšanas brīdī aktīvs un pakalpojumi ir sniegti vismaz 6 mēnešus. Konkursā tika aicināti piedalīties visu veidu projektu īpašnieki: valsts iestādes, uzņēmumi, organizācijas vai privātpersonas.